Tekstil Bölümü Yeni Ders Müfredatı ile Yeniden Eğitime Başlıyor

04 Temmuz 2019 Perşembe

Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tekstil Bölümü, TARSUS TEKSTİL TEKNOLOJİSİ – MYO isimli bir sosyal medya grubu oluşturarak eski ve yeni öğrencilerini bir araya toplamıştır. Grubu kuran Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kuddis Büyükakıllı yaptığı paylaşımda, okulumuzun Mersin Üniversitesinden ayrılarak yeni kurulan Tarsus Üniversitesi çatısı altına girdiğini ve önümüzdeki dönemde daha iyi eğitim ve öğretim olanaklarına kavuşacağını belirtmiştir. Ayrıca, Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülerek kabul edilen yeni askerlik yasası gereğince, Meslek Yüksekokulu mezunlarının Türk Silahlı Kuvvetlerinde yedek astsubay olarak görevlendirilebileceğini belirtmiş ve bu durumun özellikle erkek öğrenciler için iş olanakları açısından yeni fırsatlar yaratacağını yazmıştır.
Yeni hazırlanan müfredat programından da bahseden Öğr. Gör. Kuddis Büyükakıllı, bölümlerinde ağırlıklı olarak uygulamalı bir eğitim öğretim sistemi uyguladıklarını ve her konuda öğrenci odaklı bir yaklaşım sergilediklerini belirtmiştir.